• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Mahkeme kararını verdi!TV8'mi Show Tv'mi?

Mahkeme kararını verdi!TV8'mi Show Tv'mi?
Bu Tarz Benim savaşını Acun Ilıcalı kazandı!!Mahkemelik olan Bu TaRZ Benim savaşının galibi Acun Ilıcalı oldu.Acun Ilıcalı kanalına kattığı yarışma için mahkemede savaş verdi ve kazandı.

Mahkeme Bu Tarz Benim'de kararını verdi!İki kanalı birbirine düşüren mahkemelik eden yarışma TV8 ve Show TV ekranlarında aynı saate aynı fortmat isim ve logo ile yayın yapıyordu.Bu Tarz Benim savaşında Acun Ilıcalı galip!

Aslında herşey  Show TV'de büyük sükse yapan programın yapımcısı Pdouction House'un, paralarını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmeyi fesh etmesi ile başladı.

  Bu Tarz Benim'in mahkeme savaşını Acun kazandı!

Ardından yapım şirketi  TV8 ile anlaşmaya vardı ve program aynı jüri üyeleri ve dekor ile yayınlanmaya başladı.Bu gelişmeler üzerine Show TV  Ebru Akel'in sunuculuğu ve Bülent Ersoy gibi önemli bir ismin jüri üyeliği ile programı aynı şekilde sürdürmeye başladı.

 

Yapımcı şirket ile Show TV karşılıklı olarak birbirlerinden mahkemede şikayetçi oldu.Bugün mahkeme merakla beklenen kararını verdi ve Show TV'deki Bu Tarz Benim  Yarışmasına tedbir koydu.Tedbir kararında Show TV'nin Bu Tarz Benim adıyla farklı bir yarışma düzenleyebileceği ancak konsept,  Moda, trend içerikli program yapamayacağı belirtildi.

Bu haber toplam 5499 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim