• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 20 °C

Mahmut Uslu'dan zehir zemberek bomba beyanatlar

Mahmut Uslu'dan zehir zemberek bomba beyanatlar
Mahmut Uslu'dan zehir zemberek bomba beyanatlar!Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu,Trabzonspor maçından sonra olay yaratacak beyanatlarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 0-0 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının akabinde açıklamalar yapan Mahmut Uslu oldukça sertti.Zehir zemberek açıklamalar yapan Uslu maçın hakemi Bülent Yıldırım'a ve Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ateş püskürdü.

Sarı-lacivertli taraftarlara kendilerine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden Uslu zehir zemberek açıklamaları ile spor gündemine bomba gibi düştü.

"Anadolu'nun en büyüğü olarak kıvanç duyuyoruz. Bugün, 12 kişiye karşı en kolay maçımızı oynadık. Çok kolay bir maçtı. Herhalde 10 tane gol kaçırdık. Bugün karşımızda ezilmiş bir takım gördünüz. 'Türkiye'nin 4. büyüğü' diyorlar. Bu Türk futbolu nasıl kalkınacak, ben anlamıyorum. Birinci devrede penaltı pozisyonu ve bizi düşürmek için Alves'e gösterilen kart var. Telefon işleriyle olmuyor bu işler. Bizim her maçtan önce kulüpler konuşarak devamlı hakemleri etki altına almak için uğraştılar. Biz bu toplara girmiyoruz."

Maç içinde oyuncularının çok şanssız olduğunu dile getiren Uslu, sözlerine şöyle devam etti:

"Beceriksizliğimiz de vardı. Bu bizim günahımız. Peki başkalarının günahını kim çözecek? Türkiye Futbol Federasyonu'nun takipçisiyiz. Bu arada 'şampiyonluğa oynayan bir takımla oynadık' deniliyor, önümüzdeki dönemlerde şampiyon olacaklarını zannediyorlar. Bugün 12 kişiyle savunmadaydılar, birisi de hakemdi. Bu TFF'nin dikkatini çeker. Biz hiçbir hakemi aramadık ve federasyona güvendik. Biz bu sene şampiyon olacağız ama bu tür şeylerin bir daha tekrar edilmemesini gönülden arzu ediyorum. Bizim hiçbir ayıbımız yok. Türkiye'ye, futbola çok büyük hizmet veriyoruz. Bizi engellemesinler."
- "BÜLENT YILDIRIM ETKİ ALTINDA KALMIŞ"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçtan önce hakem Bülent Yıldırım'ı aramasına yönelik soruları da yanıtlayan Uslu, şunları kaydetti:

"Bülent Yıldırım, eğer bu maçı böyle yönettiyse etki altında kalmış demektir. Hakemin değişmesi gerekirdi. Suskunluğumuzu yanlış anlamasınlar. Çok büyük hatalar yok. Kaçırdığımız goller daha önemli ama bu bizim problemimiz. Geri kalanı yönetenlerin problemi. 12 kişiyle defans yapan bir takıma karşı oynadık."

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları hakkında gerekenin yapılması gerektiğini dile getiren Uslu, "Delikanlı olarak dolaşıp da delikanlılığa sığmayan işleri yapan kişiler veya kulüplere herhalde gereği yapılabilir. Bunlar konuşulsun ve yazılsın. Biz bu konuşmaları maçtan önce yapsaydık, kan çıkardı. Biz yapmadık. Biz büyüğüz. Büyük takım gibi görünenlerin büyük olmadığını bugün sahada gördük. Saha dışında anlamıştık, saha içinde de tam gördük" ifadelerini kullandı.
- AYTÖRE'DEN TEPKİ

Fenerbahçe Kulübü'nün asbaşkanlarından Deniz Tolga Aytöre de İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki gösterdi.

Aytöre, şöyle konuştu:

"Belirli konuşmalarda, hakemin adı geçti diye insanlar birer yıl hapis yattı. Burada hakem aranıyor. Hakem arama olayının aktörlerinden biri Fenerbahçe Kulübü Başkanı olsaydı, ne kadar gündeme gelirdi? Basını da TFF'yi de takip edeceğiz. Bu maçtan sonra gereği yapılmazsa federasyon dahil bir sürü kurul bir sürü şeyini kaybeder. Türk sporu da kaybeder. Puandan daha önemli şeyler var. Kulüp başkanları artık hakemlerin TFF'den numarasını mı isteyecek?"

Bu haber toplam 4770 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim