• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Mahsun Kırmızıgül'e Rekora Koşan Yolda Gülben'den Tam Destek

Mahsun Kırmızıgül'e Rekora Koşan Yolda Gülben'den Tam Destek
Mahsun Kırmızıgül'e Rekora Koşan Yolda Gülben'den Tam Destek Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi 'Mucize’nin galası, Gaziantep Prime Mall AVM’de yapıldı. Gülben Ergen de Instagram hesabında Sinemaya emek veren NewYorkta Beş Minare ve şimdi Mucize ile istikrar

Mahsun Kırmızıgül'e Rekora Koşan Yolda Gülben'den Tam Destek Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi 'Mucize’nin galası, Gaziantep Prime Mall AVM’de yapıldı. Gülben Ergen de Instagram hesabında Sinemaya emek veren NewYorkta Beş Minare ve şimdi Mucize ile istikrar yolcusu dostum. diyerek Mahsun Kırmızıgüle destek verdi.

TAM DESTEĞİNİ ALDI

Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi 'Mucize’nin galası, Gaziantep Prime Mall AVM’de yapıldı.
Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ve rol aldığı 'Mucize'nin galasına, sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Galaya Mahsun Kırmızıgül’ün yanı sıra filmin oyuncularından Meral Çetinkaya ve Talat Bulut katıldı. Sinemaseverler Mahsun Kırmızıgül ile fotoğraf çektirmek isteyince, yoğun izdiham yaşandı. Galada Mahsun Kırmızıgül’e, kendi ismi ve filminin adının yazıldığı künefe hediye edildi. Kırmızıgül ve oyuncular daha sonra sinemaseverle birlikte filmi izledi.

Mahsun Kırmızıgül 2007de vizyona giren ilk filmi Beyaz Melekle 2.032.000 seyirciye ulaşmış, 14.657.213,50 TL hasılat elde etmişti. Güneşi Gördümle sinemadaki başarısını perçinleyen Kırmızıgül 2 buçuk milyonun üstünde izleyiciye ulaştı. 2010 vizyon tarihli New Yorkta Beş Minare, Mahsun Kırmızıgülün hem gişe hem seyirci sayısı anlamında zirveyi gördüğü yapım oldu. Film için 3.474.495 bilet satıldı.

GÜLBEN ERGENDEN TAM DESTEK

Gülben Ergen de Instagram hesabında Sinemaya emek veren, sahneden, konserden, popüler yaşamdan kendini eleyip, yönetmenlik sevdası ile Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, NewYorkta Beş Minare ve şimdi Mucize ile istikrar yolcusu dostum. diyerek Mahsun Kırmızıgüle destek verdi.

Bu haber toplam 3619 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim