• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Malatya'da şiddetli fırtına çatıyı uçurdu 6 kişi yaralandı

Malatya'da şiddetli fırtına çatıyı uçurdu 6 kişi yaralandı
SİİRTAJANS.COM-Malatya'da şiddetli fırtına nerdeyse can alıyordu.Defterdarlık binasının çatısını uçuran şiddetli fırtına 2 si ağır 6 kişiyi yaraladı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Malatya’da hayat durma noktasına geldi. Fırtınanın şiddetini arttırdığı saatlerde Malatya Defterdarlığın da bulunan Maliye binasının çatısı yerinden çıkarak caddeye uçtu. O an caddeden geçen 1’i çocuk, 1’i Kadın toplamda 6 kişi yaralandı. Uçan çatının altında kalan yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarla ilk müdahalenin ardından Malatya’da bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda çevrede bulunan vatandaşlar çatının bir anda yerinden çıkarak 6 kişinin üzerine düştüğünü ifade etti. Birçok bölgede ise yolların kapandığı ve 20’ye yakın evin çatısının uçtuğu öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatıyı onarmaya çalıştı. Polis ekipleri ise binanın etrafını boşaltarak çevrede güvenlik önlemleri aldı

Bu haber toplam 1089 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim