• BIST 9458.27
  • Altın 2495.11
  • Dolar 32.5919
  • Euro 34.8036
  • Siirt 26 °C

Manchester City Wilfried Bony'yi kaptı

Manchester City Wilfried Bony'yi kaptı
SİİRTAJANS.COM-Manchester City Wilfried Bony'yi kaptı!İngiltere Primer Lig'in şampiyonluk adaylarından Manchester City ara transfer dönemine çok hızlı bir giriş yaptı.

Golcülerinin sakatlanmasının akabinde arayışlara giren Manchester City Stoke City'nin Fildişili yıldızı Wilfried Bony'yi 30 milyon sterlin karşılığında transfer etti.

Sezon başında ayağı kırılan Negredo'yu Valencia'ya gönderen, diğer forvetleri Sergio Agüero, Edin Dzeko ve Stevan Jovetic'i aynı anda sakatlıklara kurban veren Manchester City, forvet hattına takviye yaptı.

Bony'nin haftalık alacağı parada indirime gitmesiyle transferin sonlandığı kaydedilirken, golcü oyuncu kazanılacak başarılar için hatırı sayılır primler alacak. Bony'nin haftalık maaşının 75 bin Sterlin olacağı bildirildi. Liverpool ve Tottenham'ın da listesinde olan ve Afrika Uluslar Kupası'nda olan 26 yaşındaki oyuncu, kupa sonrası İngiltere'ye gidecek ve Manchester City ile mukavele imzalayacak.

2013'te Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse Arnhem'a kulüp rekoru kırarak 12 milyon Sterlin'e Swansea'ye gelen Bony, Gal ekibiyle çıktığı 75 maçta 35 gol attı.

Bu haber toplam 2475 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim