• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • Siirt 10 °C

Mapustaki Deniz Seki son kozunu oynadı!

Mapustaki Deniz Seki son kozunu oynadı!
Mapustaki Deniz Seki son kozunu oynadı!Magazin Dünyasının Bahtı kara bahtlı güzeli Deniz Seki yaklaşık İki ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen ve 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşen Sanatçının cezasını çekmiş olduğu Bakırköy Kadın ve Çocu

Magazin Dünyasının sevilen ismi Deniz Seki'ye VaSİ ŞOKU!! Magazin Dünyasının Bahtı kara güzeli Deniz Seki yaklaşık İki ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen ve 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşen Sanatçının cezasını çekmiş olduğu Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı Cezaevi, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

DURUŞMA GÜNÜ VE ZAMANI BELLİ

Uyuşturucu temin etmek suçundan 6 yıl 3 ay hapis müeyyidesi alan Deniz Seki hakkında bugün yeni bir gelişme yaşandı.İki ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen ve 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşen Sanatçının cezasını çekmiş olduğu Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı Cezaevi, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Deniz Seki mapustan  çıkacak iddiası sosyal medyayı hareketlendirdi ve karıştırdı Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla yeniden hapse giren ünlü sanatçı Deniz Seki, kanser riski altında..

 

KRİTİK KARAR

Mahkeme, başvuruyu değerlendirmeye alıp fiili vasi tayini için duruşma günü belirledi.

Medeni Kanun'a göre, önce Deniz Seki'nin istediği bir vasi varsa ona karar verilecek. Eğer vasi yoksa mahkeme yakınlarından başlamak üzere bir vasi tayini yapılacak.

Bu haber toplam 4393 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim