• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • Siirt 13 °C

Maral'dan ve babasından uyuşurucu isyanı

Maral'dan ve babasından uyuşurucu isyanı
Maral Büyüksaraç haykırdı:Uyuşturucuyu sadece...Oyuncu Maral BÜYÜKSARAÇ durdu durdu sonunda patladı.Uyuşturucu davasından yargılanan genç oyuncu adeta isyan etti.

Siirt Ajans Cem Yılmaz'ın Eski Sevgilisi Maral Büyüksaraç'tan büyük isyan! Oyuncu Maral BÜYÜKSARAÇ durdu durdu sonunda patladı.Uyuşturucu davasından yargılanan genç oyuncu adeta isyan etti.

 

Hakkında iki yıla kadar hapis istemi ile dava açılan genç oyuncu Maral Büyüksaraç ‘New York’ta okurken uyku sorunu çekince bir kere uyuşturucu kullandım, Türkiye’de de oyuncu arkadaşlar içerken de bir-iki kere kullandım, ancak hiçbir zaman satın alarak kullanmadım’ diyerek isyan etti.

Cem Yılmaz'ın Eski Sevgilisi Maral Büyüksaraç'tan büyük isyan!

Basında hakkında çıkan haberlere isyan eden ve eleşitrn genç oyuncu Büyüksaraç özel hayatı hakkında, günlerdir hakkındaki haberleri okumamak için çabaladığını, konuşmamayı tercih etmesinin gazetecilere istediğini yazma hakkını vermediğini, özel hayatına biraz saygı göstermeleri gerektiğini söyledi.

 

Genç oyuncu Maral Büyüksaraç “Hayatımı değiştirecek bu tarz haberlerin medya da yazılması artık tahammül edemediğim nokta da. Ben uyuşturucu bağımlısı değilim.Uyuşturucu da kullanmadım.Hayatımın belli evrelerinde uyumak amaçlı bir kere ve set sonrası gerginliğimiz için arkadaşlarla bir defa kullandım. Yani topu topu iki kere bir kere içmiş olduğum bir şeyi nasıl hayatımın etkilemesine izin verebilirim? Lütfen olaylara biraz vicdani duygularınızla" dedi.

 

Bu haber toplam 4538 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim