• BIST 9715
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 27 °C

Medcezir'e bomba takviye!

Medcezir'e bomba takviye!
Medcezir'e bomba takviye!Serenay Sarıkaya ve Çağtay Ulusoy'un başrollerinde oynadığı reyting rekortmeni dizi Medcezir'e yeni bir isim daha katıldı.O isim kim?detaylar haberimizde...

Serenay Sarıkaya ve Çağtay Ulusoy'un başrollerinde oynadığı reyting rekortmeni dizi Medcezir'e yeni bir isim daha katıldı.O isim kim?İşte yanıtı..

 

Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir’e, Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan Çağlar Ertuğrul dahil oldu.

Çağlar Ertuğrul kimdir?

Çağlar Ertuğrul Kaç Yaşında ?
05.11.1987 doğumlu olan Çağlar Ertuğrul 25 yaşında.
Çağlar Ertuğrul Boy ve Kilo
Çağlar Ertuğrulun Boyu 1.88 cm ve kilosu 80 kg.
Çağlar Ertuğrul Hakkında: Kestane rengi saçları ve yeşil gözleri ile, genç kızların yeni idolü olmaya hazırlanan Çağlar Ertuğrul, Koç Üniversitesi, makina Mühendisliği bölümünden mezun.Aynı zamanda, Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk eğitimi var. Mesleği oyunculuk. Spor yapmayı çok seven genç oyuncu, Basketbol, Tenis, Futbol, Voleybol ile ilgileniyor. Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Almanca Biliyor. Ayakkabı numarası 45 Kıyafet bedeni L.. Daha önce bir kaç reklamdan tanıdığımız bir sima aslında.. Rocco Sıkısakız Reklamı , Pınar Krem Peyniri , Turkcell gibi reklamlarda oynayan genç oyuncu aynı zamanda tiyatroda da rol almış..
Rol Aldığı Tiyatro Oyunları : Romeo ve Juliet , Yobaz , Kaos Teorileri..

 

 

Bu haber toplam 2621 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim