• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • Siirt 12 °C

Meryem Uzerli'den Berlin İstanbul kıyaslaması!

Meryem Uzerli'den Berlin İstanbul kıyaslaması!
Meryem Uzerli'den Berlin İstanbul kıyaslaması!Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Türk insanına ve İstanbul’a övgü yağdırarak Türkiye'yi çok özlediğinin de altını çizdi.

Bugün gazetesinden Gülden Avuç'un haberine göre reklam filmi için kameralar karşısına geçen Hürrem Sultan samimi açıklamalarda bulundu.

Mer­yem Uzer­li, 1.5 mil­yon do­la­ra söz­leş­me ye­ni­le­di­ği şam­pu­an rek­la­mı­nın ta­nı­tı­mı için ka­me­ra­lar kar­şı­sı­na geç­ti.

 

Çe­kim­le­ri Ber­lin ve İstanbul’da ger­çek­leş­tir­dik­le­ri­ni be­lir­ten Uzer­li, iki şeh­ri ve iki ül­ke­nin in­san­la­rı­nı kı­yas­la­dı. Ün­lü oyun­cu, “İs­tan­bul, Ber­li­n’­den her an­lam­da da­ha sı­cak. Duy­gu­sal bir şe­hi­r” di­ye ko­nuş­tu.

 Türk in­sa­nı­na da öv­gü­ler yağ­dı­ran Uzer­li, “Türk­ler Al­man­lar’­dan da­ha sı­cak­kan­lı. Çok ça­buk ısı­nı­yor­lar, ay­nı be­nim gi­bi­” di­ye­rek ken­di­si­nin Türk olduğunu vurguladı.

TOST VE BAK­LA­VA­YA BA­YI­LI­YO­RUM

 Bir sü­re­dir uzak kal­dı­ğı Türk ye­mek­le­ri­ni de çok öz­le­di­ği­ni be­lir­ten Mer­yem Uzer­li, “Ye­mek­ler­den çok Türk tos­tu­nu se­vi­yo­rum. Bak­la­va­ya da da­ya­na­mı­yo­rum. Dün otu­rup löp löp bak­la­va ye­di­m” de­di.

Gül­den AVUÇ- BUGÜN GAZETESİ

Bu haber toplam 4092 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim