• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • Siirt 18 °C

Meryem Uzerli’nin partneri Burak değil,bakın kimmiş

Meryem Uzerli’nin partneri Burak değil,bakın kimmiş
SİİRTAJANS.COM-Meryem Uzerli’nin partneri Burak değil,bakın kimmişOyuncu Meryem Uzerli’nin yeni dizisindeki partnerinin Burak Özçivit olduğu iddia edilmişti ama...

SİİRTAJANS.COM-Oyuncu Meryem Uzerli’nin yeni dizisindeki partnerinin Burak Özçivit olduğu iddia edilmişti ama işin aslının hiç de öyle olmadığıu ortaya çıktı.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın rol alacağı yeni dizi, İstanbul’da geçen modern bir aşk hikayesini anlatacak

Oyuncu Meryem Uzerli’nin yeni dizisindeki partnerinin Murat Yıldırım olduğu iddia edildi.

Hürriyet gazetesi magazin yazarı Cengiz Semercioğlu, daha önce isimleri geçen Kıvanç Tatlıtuğ ve İbrahim Çelikkol’un Meryem Uzerli ile rol almayacağını yazdı.

Semercioğlu, Murat Yıldırım’ın Meryem Uzerli’nin yeni partneri olduğunu belirtirken, “Cansu Dere’yle Fox TV’de yeni bir diziye başlayacağını geçen hafta yaptığımız röportajda açıklamıştı bana Murat... Hatta rolünün ayrıntılarından bile bahsetmişti...  Ancak bu proje rafa kalktı ve Murat Yıldırım, Meryem Uzerli’nin partneri olmak için gelen teklife ‘evet’ dedi” ifadelerini kullandı.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın rol alacağı yeni dizi, İstanbul’da geçen modern bir aşk hikayesini anlatacak. Star TV’de yayınlanacak dizinin Ortadoğu’ya pazarlanması da gündeme geldi.

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim