• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Siirt 11 °C

Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor

Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor
Siirt Belediyesi tarafından yürütülen projeler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler tarafından açılan “Meslek Edindirme” kursları büyük ilgi görüyor. Kursta farklı meslek gruplarıyla tanışan kadınlar, burada hem meslek öğreniyor, hem el becerilerini gelişti

Siirt Belediyesi tarafından yürütülen projeler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler tarafından açılan “Meslek Edindirme” kursları büyük ilgi görüyor. Kursta farklı meslek gruplarıyla tanışan kadınlar, burada hem meslek öğreniyor, hem el becerilerini geliştiriyor.  

Siirt Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, vatandaşları meslek edindirmek için yararlanması maksadıyla farklı meslek gruplarından oluşan “Meslek Edindirme” kursları büyük ilgi görüyor. Orhan Doğan Parkı, Kadın merkezinde açılan kurstaki kursiyerler, Dikiş-Nakış’tan, Saz kursuna, Çinicilikten, Tiyatroya kadar birçok farklı kursla tanışırken, kurs katılan vatandaşlara ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni hobiler kazanıp, boş zamanlarını terapiye çeviren genç kız ve ev hanımları, burada el becerilerini geliştirirken, kursa olan yoğun ilgisi dikkat çekti.

Meslek edindirme kurslarının dersleri, hafta içi her gün sabah 10.00’dan 15.00’e kadar, Eğitmen eşliğinde yapılıyor.

Kursa katılan bayanlar, evde sıkıldıklarını ve el becerilerini geliştirmek amacıyla Siirt Belediyesi'nin açtığı kurslara ilgi göstererek katıldıklarını belirterek, “Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve yetkililerine teşekkür ediyoruz" dediler.

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim