• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • Siirt 23 °C

Meteorloji'den korkutan açıklama:Resmen donacağız

Meteorloji'den korkutan açıklama:Resmen donacağız
SİİRTAJANS.COM-Meteorloji'den yine Sibirya soğukları açıklaması geldi.Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı hava resmen donduracak.

Meteorloji Genel Müdürlüğü bir kez daha soğuk hava ikazında bulundu.Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğimiz bildirildi.
Yağışların; yarın öğleden sonra Marmara ile Kıyı Ege’de ve Batı Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede (8 ila 12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşek, hafta ortasından itibaren ise yağışların kesildiği özellikle iç bölgelerimizde oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, yurdumuzda önümüzdeki hafta boyunca görülecek çok kuvvetli sağanak yağış, kuvvetli ve yoğun kar yağışları, aşırı derecede hava sıcaklığındaki düşüşlerin, kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek rüzgarların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim