• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • Siirt 21 °C

Meteorolojiden Çok Kiritik Kar Yağışı Uyarısı Türkiye Gündemini Salladı

Meteorolojiden Çok Kiritik Kar Yağışı Uyarısı Türkiye Gündemini Salladı
MEteoroloji genel müdürlüünden çok önemli uyarı türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor. Meteoroloji Genel müdürlüğü, gün içerisinde vermiş olduğu çok önemli uyarı metini ile birlikte bazı bölgelere kar uyarısında bulunduğu ortaya çıktı bu çok önemli

MEteoroloji genel müdürlüünden çok önemli uyarı türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor. Meteoroloji Genel müdürlüğü, gün içerisinde vermiş olduğu çok önemli uyarı metini ile birlikte bazı bölgelere kar uyarısında bulunduğu ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor.

TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde yoğun kar yağışı sonrasında kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Lapa lapa yapan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatırken, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde zeminde biriken yoğun kar nedeniyle karayolları ekipleri tuzlama ve kürüme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Karayolları ekipleri tam kadro alarma geçirildi.

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim