• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 19 °C

Metin Yılmaz, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı!

Metin Yılmaz, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı!
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürü Metin Yılmaz, 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Siirt'teki bir restoranda kentteki basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Yılmaz, bulunduğu görevlerde edindiği tecrübeleri AK Parti'den milletvekili olarak Siirt için hizmet etmek istediğini söyledi.

 

AK Parti'den siyaset yapmaya karar verdiğini ifade eden Yılmaz, "Çeyrek asırlık memuriyetim sırasında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi halkıyla özdeşleşmiş AK Parti çatısı altında siyasete atılarak ülkem, milletim ve şehrim için kullanmaya karar verdim ve AK Parti'den aday adayı oldum. Bana göre siyasetin mazluma arka çıkan, yetimi koruyan, komşusu aç iken tok yatmayı kınayan, yardımlaşmayı ve paylaşmayı en büyük erdem sayan kişilerden oluşması gerekir. Dolayısıyla siyaseti bu bilinç ile yaparak toplumun bütün bireylerine eşit ve adil bir yaklaşım sergileyerek başarılı olunabilir" dedi. Yılmaz, toplumsal talepleri devlete taşıma işlevini öne çıkaran, halkın sosyoekonomik ve sosyokültürel taleplerini devlete ileten ve devletin mekanizmasını bu doğrultuda çalıştırılmak üzere halkın hizmetkarı olarak siyaset yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:siirtmanset.com

Bu haber toplam 2917 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim