• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

MHK Başkanı Zekeriya Alp Bombardımana Tuttu!

MHK Başkanı Zekeriya Alp Bombardımana Tuttu!
Merkez Hakem Kurulu(MHK) Başkanı Zekeriya Alp Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor maçını değerlendirdi.MHK Başkanı Zekeriya Alp yine verdi veriştirdi ve şok açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

SİİRTAJANS.COM- (MHK) Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında Fenerhahçe ve Eskişehir arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.MHK başkanı Zekeriya Alp verilen penaltını doğru olmadığını ilk yarıda net bir penaltı pozisyonu varken verilmeyen o penaltıya verdi veriştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) MHK(Merkez Hakem Kurulu) Başkanı Zekeriya Alp Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçında oynanan maçla ilgili olarak çok öenmli açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu  (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında verilen penaltının  doğru olmadığını, ilk yarıda bir pozisyonda da penaltının verilmediğini  belirterek, maçtaki hakemlerden Ekrem Kan ve Hüseyin Sabancı'nın  dinlendirileceğini söyledi.

 

MHK'nin, TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim  Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan değerlendirme toplantısında konuşan  Alp, 11. haftadaki Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında penaltı pozisyonlarında  hakemlerin hatalar yaptığını belirterek, "İlave yardımcı hakemimiz Hüseyin  Sabancı, diğer yanda da ikinci yardımcı hakem Ekrem Kan, maalesef algı  eksikliğinden dolayı doğru karar verememişlerdir. İkisi de bundan sonraki  maçlarda bir müddet görev alamayacaktır. Verilen penaltının yaptığımız çalışma  neticesinde penaltı olmadığı, ilk yarıda Hüseyin Sabancı'nın önünde olan elle  müdahalenin de penaltı olduğu doğrultusunda karara vardık" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5000 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim