• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

MHP binasına android uyumlu pankart!

MHP binasına android uyumlu pankart!
SİİRTAJANS.COM-MHP binasına android uyumlu pankart!Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı binasının balkonuna asılan afiş merak uyandırdı. üzerinde 'Pankart' yazısı altında da akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekodu olan ..

Siirt Ajans Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı binasının balkonuna asılan afiş merak uyandırdı. üzerinde 'Pankart' yazısı altında da akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen karekodu olan 'Bu pankartta hiçbir şey yazmıyor ama siz yinede ne demek istediğimizi anlayabiliyorsunuz' yazısının yer aldığı bir pankart asıldı.

MHP binasına karekodlu pankart!
 

MHP binasına ŞOK pankart İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan MHP İl Başkanlığı binasının balkonuna asılan afiş, çevreden geçen vatandaşların dikkatini çekti.

 

MHP İl Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, son günlerde ülke genelinde birçok ilçe teşkilatına asılan pankartların indirilmesine değişik bir yöntemle çözüm buldukları, astıkları pankartta vermek istedikleri mesajı akıllı telefon aplikasyonları ile okunabilen kare kod halinde düzenledikleri bildirildi. Açıklamada, teşkilat üyeleri, ilk bakışta ne anlama geldiği belli olmayan pankarttaki kare kodun, akıllı telefonlarla okununca vatandaşların ilgisini çekmeye başladığını ifade etti. Klasik hale gelmiş olan partilerin pankart asma işlevinin teknoloji ile birleştirildiği kaydedilen açıklamada, hem mesajın rahatlıkla verilebildiği, hem de pankartlarının indirilemeyeceğinden emin olunduğu aktarıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3235 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim