• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Microsoft'un Windows 10 kararı kullanıcıları üzdü!

Microsoft'un Windows 10 kararı kullanıcıları üzdü!
Microsoft'un Windows 10 kararı kullanıcıları üzdü!Microsoft firması tarafından üretilen Windows işletim sisteminin son versiyonu olan Windows 10 sürümünün bedava dağıtalacağı duyurulmuştu..Lakin hiçte öyle değilmiş..

Teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin bileceği gibi Microsoft tarafından daha önce Windows 10‘un ücretsiz piyasaya sürüleceği beyan edilmişti.

Windows 10 geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen bir etkinlikte iyice gün yüzüne çıkmış ve kısa bir süre önce de teknik ön izleme sürümü kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

 Bu ön izleme sürümü kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı.Ancak Microsoft‘un yeni işletim sistemi hakkındaki son haberler pek de iç açıcı değil.

 Zira daha önce birçok yerde herkese ilk yıl güncellemelerin ücretsiz sunulacağı açıklanmasına rağmen Microsoft bu konuda pek de istekli davranmıyor.

 Son kullanıcılar Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinden Windows 10 sürümüne ücretsiz bir güncelleme aracılığı ile geçiş yapma imkanını bulsa da iş yeri niteliğindeki kurum ve kuruluşlar bu imkandan yararlanamayacak.

 Süreç işletmeler için çok daha farklı bir şekilde işleyecek.

Bu haber toplam 4826 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim