• BIST 9796.52
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Minik Adımlar Kreşi İlk Mezunlarını Verdi

Minik Adımlar Kreşi İlk Mezunlarını Verdi
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkındaki Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi ilk mezunlarını verdi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkındaki Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi ilk mezunlarını verdi.

8 Mart 2017 tarihinde kapılarına öğrencilerine açan Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi yaz okulu kurslarıyla devam etti. 15 Haziran 2017 tarihinde 42 öğrenci ile eğitimine devam eden Minik Adımlar Kreşi düzenlenen törenle ilk mezunlarını verdi. Toplam 42 öğrenci Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna’nın katılımıyla diplomalarını aldılar.

Barış mahallesi Orhan Doğan Parkında bulunan anaokulunu ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Başkan Vekili Taşkın öğrencilere diplomalarını ve çeşitli hediyeler verdi. Diplomalarını alan öğrenciler tarafından “Türkiyem” adlı türkü seslendirildi. Minik öğrenciler Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a sevgi gösterisinde bulundular.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada yaptığı açıklamada; Belediyemize ait Minik Adımlar Gündüz Bakım Evi ve kreş olarak kullandığımız binamızı yaklaşık 8 ay önce hizmete açmıştık. Yaz boyunca 36 ay ve 72 ay arasındaki yaş gurubundaki çocuklarımız burada eğitim aldılar. Bugün mutluyuz, çok keyifli vakit geçirdik çocuklarımızla birlikte. Kendilerine ilk diplomalarını verdik. Buradan mezun olduktan sonra 1’inci sınıfa başlayacaklar. Yaz aylarını boş geçirmediler. 42 tane öğrencimiz 2 sınıf halinde keyifli bir şekilde okul öncesine hazırlanarak güzel bir eğitim aldılar. Ailelerine de burada çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Minik yavrularımızın da yollarının, bahtlarının açık olmasını diliyorum. Çocuklarımız bizler için kıymetli, geleceğimiz onlara emanet. Onlar için elimizden gelen her türlü imkanı sunmak boynumuzun borcudur. İnşallah okul sezonu açıldıktan sonra da burada 3 sınıf halinde 60’ın üzerinde öğrenciyle okul öncesi eğitimi vermeye devam edeceğiz dedi.

Yapılan konuşmaların ardından program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim