• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Siirt 15 °C

Minik Ecrini Kurtaran Temizlik Görevlisinden Flaş Ziyaret

Minik Ecrini Kurtaran Temizlik Görevlisinden Flaş Ziyaret
Eskişehir de sıcak gelişmeler yaşanılmıştı. Eskişehir de 7. kattan düşen mini minnacık ecrini kurtaran temizlik işçisi bugün ziyarete geldi çok önemli duygu yüklü anlar yaşanıldı. Ziyarette çok güzel anlar kaydedildi. Aileden işçiye defalarca teşekkür gel

Eskişehir de sıcak gelişmeler yaşanılmıştı. Eskişehir de 7. kattan düşen mini minnacık ecrini kurtaran temizlik işçisi bugün ziyarete geldi çok önemli duygu yüklü anlar yaşanıldı. Ziyarette çok güzel anlar kaydedildi. Aileden işçiye defalarca teşekkür geldiği ortaya çıktı.

Ziyaret çıkışı Başkan Kurt yaptığı konuşmada, Şükrü Deniz ile Ecrin’i buluşturmanın önemli olduğunu ifade etti. Başkan Kurt konuşmasının devamında şunları söyledi: "Şükrü Bey ile Ecrin’i buluşturmak önemli bir iş. Bugün eğer taburcu edilecekse evdeki diğer zorunlu giderlerini biz karşılarız. Odunpazarı Belediyesi olarak her türlü desteği yaparız. Yarın kreş açıyoruz ve Ecrin’in düşmesine sebep olan olaylardan birisi de kreş olmamasıydı. Bu eksikliği de tamamlıyoruz. Ecrin bundan sonra Odunpazarı Belediyesi’nin açacağı kreşte sürekli konuğumuz olabilir. O konuda da ben ailesine gerekli garantiyi veririm. Ecrin bizim şanslı bir kızımız, şanslı bir çocuğumuz. İnşallah sağlıklı bir şekilde yaşar. Odunpazarı Belediyesi olarak her türlü sosyal aktivitede yanımızda olmasını sağlamaya devam edeceğiz. Şükrü Deniz onun manevi babası oldu. Biz de Odunpazarı Belediyesi olarak böyle bir olaya vesile olduğu için ona teşekkür ediyoruz."

 

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim