• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 18 °C

Miranda Kerr bekar ve mutluymuş!

Miranda Kerr bekar ve mutluymuş!
Miranda Kerr bekar ve mutluymuş!Victoria’s Secret’ın efsane mankenlerinden Miranda Kerr son günlerde adı birlilte anıldığı Tom Cruise hakkında açıklamalarda bılundu.

Victoria’s Secret’ın efsane mankenlerinden Miranda Kerr, “Âşık olacağım insan kesinlikle ‘gönül adamı’ olmalı” dedi. Kerr, Tom Cruise’la birlikte olduğu yolundaki bir soruya ise, “Bekârım ve bu durumdan çok mutluyum!” cevabını verdi

Miranda Kerr Hürriyet'in magazin yazarlarından Aslı Barış'a röportaj verdi. Barış'ın sorularını yanıtlayan (25 Ocak 2015) Kerr'in açıklamalarından derlediklerimiz ise şöyle:

Aşk hayatınıza gelelim. Geçen yaz eski eşiniz Orlando Bloom, sizinle birlikte olduğunu iddia eden Justin Bieber’ı dövdü. Sevgiliniz olduğu söylenen milyoner James Packer David Gyngell’la sokak ortasında yumruk yumruğa kavga etti, konunun da ‘ilişkiniz’ olduğu söylendi. Son olarak Tom Cruise’la çıktığınız dedikodusu ortalıkta dönüyor. Aşk hayatınızda durum nedir?

- Bekârım ve bu durumdan çok mutluyum!

Sizinle birlikte olmak isteyenlerin de işi zor: Güzellik, başarı, şöhret, servet her şey var. Peki bir erkekte dikkatinizi ne çeker, kalbinizi nasıl biri kazanabilir?

- Romantik insanlardan hoşlanırım. Âşık olacağım insan kesinlikle ‘gönül adamı’ olmalı. Gözlerinin içinde parlayan şeytani bir ışıltı olması da ayrıca çekici gelir.

 

Bu haber toplam 2790 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim