• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

MİT TIR'larını durdurup arayan savcılara şok!

MİT TIR'larını durdurup arayan savcılara şok!
MİT TIR'larını durdurup arayan savcılara şok!! MİT TIR'ları ile ilgili soruşturmada Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'dan flaş bir karar geldi.MİT TIR'ları ile ilgili soruşturmada 5 savcı açığa alındı

MİT TIR'ları ile ilgili soruşturmada Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'dan flaş bir karar geldi.MİT TIR'ları ile ilgili soruşturmada 5 savcı açığa alındı

MİT TIR'larının aranması vakasında flaş gelişmeler!

MİT TIR olayında Yaşanan Son Dakika gelişmesi..!! Savcılar Konuştu ...!!HSYK 2. Dairesi, MİT TIR'larının Hatay ve Adana'da durdurularak aranması ile ilgili 5 savcının açığa alınması yönünde flaş karara imza attı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,HSYK. 2. Dairesi, MİT TIR'larının Hatay ve Adana'da durdurularak aranması ile ilgili Adana eski Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Başsavcıvekili Ahmet karaca, Cumhuriyet savcıları Aziz Takçı, Özcan Şişman ve dönemin Reyhanlı Başsavcısı Yaşar Kavalcıoğlu'nun açığa alınmasına karar verdi.

HSYK 2. Dairesi'nde oy çokluğu ile alınan kararın gerekçesinde, HSYK Kanunu'nun 77. maddesi, "Hakkında soruşturma yapılan hakim ve savcının göreve devamının , yargı erkinin nüfuz ve itibarına zarar vereceğine kanaat getirilirse, HSYK'ca geçici bir tedbir olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verilebilir" hükmüne vurgu yapıldı.

Bu haber toplam 8611 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim