• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış gitti!

Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış gitti!
İran'ın Bob Dylan'ın Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış gitti!!Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış satıldı kalmadı!İranlı müzisyen Namjoo'nun 30 Ocak'ta İstanbul'da vereceği konserin biletleri kapış kapış satıldı tükendi.

New York Times tarafından "İran'ın Bob Dylan'ı" olarak gösterilen İranlı müzisyen Namjoo, 30 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak.Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış satıldı kalmadı!Mohsen Namjoo'nun biletleri kapış kapış gitti!

Türkiye'de "Ey Saraben" şarkısıyla tanınan sanatçı, 28 Ocak'ta ise Ankara Congresium'da konser verecek.

MOHSEN NAMJOO KİMDİR?

ABD'nin California eyaletinde yaşayan Namjoo, söz yazarı, şarkıcı, müzik eğitmeni ve setar çalgıcısı olarak tanınıyor. İran'da 1976'da doğan sanatçı, 12 yaşındayken Nasrollah Nasehpoor ile müzik eğitimine başladı.

Tahran Üniversitesi Tiyatro ve Müzik Fakültesi'nde Alireza Mashayekhi ve Azin Movahed gibi ustalardan eğitim alan Namjoo, Haj Ghorbane Soleimani'den İran Folk Müziği'ni öğrendi.

İlk albümü "Toranj"ı Eylül 2007'de İran'da yayınlanan sanatçı, film ve belgeseller için de besteler yaptı.

İtalya'da 2009'da piyasaya çıkan "Oy" albümü ile Avrupa müzik sahnesinde önemli bir yer edinen Namjoo, 2010'da Payam Entertainment ile ortak projesi "Namjoo in A Minor" ile yeni bir topluluk eşliğinde kendisine ait şarkıları yeniden yorumladı.

"Useless Kisses" ve Stanford Üniversitesi performansının canlı kaydını içeren "Alaki" isimli albümleri bulunan sanatçının son albümü "Trust the Tangerine Peel", bu yıl müzikseverlerle buluştu.

Bu haber toplam 7306 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim