• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Muhtarlar İle Toplantılar Devam Ediyor

Muhtarlar İle Toplantılar Devam Ediyor
Siirt Belediyesinin, muhtarlık aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşların beklentilerine sağlıklı bir şekilde cevap vermek için başlattığı Mahalle Muhtarları toplantıları devam ediyor.

Siirt Belediyesinin, muhtarlık aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşların beklentilerine sağlıklı bir şekilde cevap vermek için başlattığı Mahalle Muhtarları toplantıları devam ediyor. Belediye Başkan Vekilimiz Taşkın, muhtarlardan halkın istek ve taleplerini ve yapılması gerekenleri dinledi.

Siirt Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcı Osman Durna birim müdürleri ve Tınaztepe, Afetevler, Çal, Barış ve Veysel Karani Mahalle muhtarları katıldı. 

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın toplantıda ulaşım, altyapı, çevre, eğitim hizmetlerini anlatarak, yakın zamanda yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinin ihtiyaç ve taleplerini dile getirirken ilgili kurum müdürleri de tespiti yapılan sorunlar ve çözümü konusundaki çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Vatandaşlar tarafından muhtarlar aracılığı ile iletilen talepleri dinleyen Başkan Vekili Taşkın ilgili birim müdürlerine talimat vererek değerlendirilmesi üzerine notlar aldı.

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim