• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Müzeyyen Senar nerede ,ne zaman toprağa verilecek?

Müzeyyen Senar nerede ,ne zaman toprağa verilecek?
Müzeyyen Senar nerede ,ne zaman toprağa verilecek?Türk Sanat Müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar 94 yaşında zatürre tedavisi gördüğü İzmir'deki hastanede sabah saatlerinde hayatın

Efsane sanatçı uzun süredir tedavi görüyordu.Daha önce bir kaç kez hastaneye kaldırılmış ve taburcu edildikten bir süre sonra yeniden hastaneye yatırılmıştı.

Ünü sanatçının ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.Sanatçının cenazesinin ne zaman defnedileceği konusunda açıklamayı oğlu gözü yaşlı bir şekilde yaptı.

Zatürree tedavisi gören Türk Sanat Müziği'nin çınarı Müzeyyen Senar, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçı Müzeyyen Senar'ın oğlu Ömer Işıl, annesinin cenazesini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'ndan teslim aldı. Ömer Işıl burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Zatan 5 gündür buradaydı. Yoğun bakımdaydı. Allah rahmet eylesin. Huzura kavuştu diyebilirim. Bodrum'u çok seviyordu. 8 senedir oradaydı. Ondan önce de oradaydı ama hastalığından sonra orada kardeşim sağolsun baktı." diyerek gözyaşlarına boğuldu. Müzeyyen Senar'ın cenazesi uçakla İstanbul'a gönderilecek. Senar'ın cenazesi, Salı günü Bebek Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu haber toplam 3762 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim