• BIST 9540.55
  • Altın 2489.996
  • Dolar 32.5034
  • Euro 34.8098
  • Siirt 25 °C

Nafile Dünya Tiyatrosu Batman’da Büyük İlgi Gördü

Nafile Dünya Tiyatrosu Batman’da Büyük İlgi Gördü
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Belediye Tiyatro ekibi, il merkezinden sonra komşu il olan Batman’da tiyatro severler ile buluştu.

Siirt Belediyesi tiyatro ekibinin Batman Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnede sergilediği 'Nafile Dünya' oyunu Batmanlı tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.

Eskiden günümüze gelen, atalarımızın bize öğrettiği değerlerinden ödün vermeyen bir baş komiser’in hikâyesinin kaleme alındığı oyuncu ekibinin canlandırıldığı ve Hüseyin Eren Özcan’ın yönetmenliğindeki Nafile Dünya oyunu izleyicilerden bol bol alkış aldı.

2018 yılı Ocak ayı etkinlikleri kapsamında ‘Nafile Dünya’ adlı tiyatro oyununu birçok kişi oyunu ayakta izledi. Farklı tiplemeleri yer aldığı oyunda Batmanlı vatandaşlar neşe dolu eğlenceli dakikalar yaşadı. İki perde halinde sahnelenen tiyatro yaklaşık iki saat sürdü.

Gösterim sonrası oyuncuları Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY şahsında tebrik eden Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Abidin BİNGÜL, oyunculara günün anısına çiçek takdim ederek Batman’ın simgesi olan petrol pompası maketi hediye etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim