• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • Siirt 17 °C

Naz Elmas Evlilik İçin Kolları Sıvadı!

Naz Elmas Evlilik İçin Kolları Sıvadı!
Oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Naz Elmas evlilik için kolları sıvadı.Güzel oyuncu Emre Kıramer ile giden mutlu birliktelik sonrası evlilik kararı aldı.

Evliler kervanına güzel oyuncu Naz Elmas ile Emre Kıramer  mutlu giden birlikteliklerini nikah masasında taçlandırma istiyor.Ünlü çift bir an olsun bile yalnız duramıyor.Ünlü simaların kuaförlüğünü yapan başarılı Erdem Kıramer’in oğlu Emre Kıramer ile evlilik yolunda ciddi yol alıyor.

Oyuncu Naz Elmas’ın, ünlülerin kuaförü Erdem Kıramer’in oğlu Emre Kıramer ile olan ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Geçtiğimiz günlerde kısa bir ayrılık yaşayan ikili yeniden bir araya gelmişti. Barışmalarının ardından birbirlerine daha da bağlandıkları konuşulan çift, her yerde aşk pozları veriyor.

Bu arada sevgilisinin adının baş harfini vücuduna dövme yaptıran Kıramer, Elmas’ın rol aldığı Filinta dizisinin İzmit Seka Kağıt Fabrikası Platosu’ndaki setini de sık sık ziyaret ediyor. Güzel oyuncu yakın dostlarına “İlk kez bu kadar mutluyum. Umarım ilişkimize nazar değmez ve uzun yıllar bu mutluluğumuz sürer” diyerek ilişkisinin evliliğe gittiğinin sinyalini verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4765 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim