• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Nebahat Toprak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı!

Nebahat Toprak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı!
Nebahat Toprak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı! Siirt'teki memuriyet görevinden istifa eden Nebahat Toprak, 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Siirt'in Baykan ilçesindeki memuriyet görevinden istifa eden Nebahat Toprak, 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Baykan Halk Eğitimi Merkezi'nde on yıldır görev yapan eğitimci ve idareci Nebahat Toprak, 25. Dönem Siirt Milletvekili Aday Adayı olduğunu ve bu nedenle görevinden istifa ettiğini söyledi.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Toprak, "10 yıla yakın bir süredir devlet memuru sıfatıyla değişik kademelerde devletime ve milletime onurla hizmet ettim. Misyonuna, 'Yeni Türkiye' tasavvuruna, çözüm süreci çalışmalarına ve hizmet anlayışına yürekten inandığım Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ilkelerine bağlı kalarak siyasi çalışmalarımı aynı inançlar doğrultusunda sürdürmek amacıyla ve kadirşinas Siirtli hemşehrilerimin hizmetinde olmak için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim" dedi. Toprak, önümüzdeki günlerde AK Parti Siirt İl Başkanlığına başvurusunu yapacağını kaydetti.

 

Bu haber toplam 3003 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim