• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 16 °C

Nevşehir'desilahlı çatışma sıcak saatler

Nevşehir'desilahlı çatışma sıcak saatler
Nevşehir'de sıcak saatler silahlı çatışma!Nevşehir´de polislerin kontrol yaptığı esnada kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı.

Nevşehir’de yolda uygulama yapan polis ekiplerine ateş açıldı. Olayla ilgili olarak 1’i yaralı 3 kişi yakalanırken, kaçan 1 kişi her yerde aranıyor. Edinilen bilgilere göre; Nevşehir´de polislerin kontrol yaptığı esnada 50 AJ 474 plakalı araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı. Kaçan şahıslardan 1 'i yaralı 3 şahıs yakalanırken dördüncü şahıs için ise polis heryerde arama çalışmaları başlatıldı. Nevşehir´de saat 14.00 sıralarında polis ekiplerinin Karayolları kavşağında kontrol yaptığı esnada 50 AJ 474 plakalı Volkswagen caddy marka kırmızı renkli araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı.

Araçta ​4 Şahıs olduğu belirtiliyor. Olay, saat 14.00 sıralarında Karayolları kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kavşakta uygulama yapan ekiplere, 50 AJ 474 plakalı Volkswagen caddy marka kırmızı renkli araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Dört kişinin bulunduğu belirtilen Aracın peşine düşen polis ekipleri kısa bir kovalamacanın ardından, lastiklerine ateş açılarak durdurulmaya çalışılan araç Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Ergüller Mobilya yakınlarında kaza yaptı. Araç şoförü sırtından yaralı olarak ele geçirilirken, araçta bulunan diğer 3 kişi kaçtı. Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’nde kaldırılan yaralı sürücü amaliyata alındı.Yaralı şahsın Acıgöl ilçesine bağlı Yuva köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Olay sebebi ile teyakkuza geçen güvenlik güçlerince kaçan diğer kişileri yakalamak için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Diğer Kaçan 2 zanlılardan biri jandarma, biri de polis ekiplerince ele geçirildi. Yakalanan şahısların yabancı uyruklu olduğu belirtiliyor. Yapılan çalışmayla kaçan 3 şahıs yakalandı. Kaçan şahısların teşhisi için çalışma başlatıldı.

Son gelen bilgiler Taşlıbel cami ve Güzelyurt mahallesi civarında kaçan bir şahıs için daha arama çalışmalaları başlatıldı. Kaçan 4.Şahıs aranıyor! Polis ekiplerince kaçan diğer kişileri yakalamak için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Kaçan silahlı şahsın uzun boylu, 40 yaşlarda, siyah deri mantlu, esmer tenli, kırmızı tişört ve kot pantolonlu eşkale sahip üzerinde silah bulunan diğer zanlı her yerde aranıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

kaynak:fibhber

 

Bu haber toplam 3459 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim