• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

Nil Karaibrahimgil Hadi İnşallah filmi ile bomba gibi geliyor

Nil Karaibrahimgil Hadi İnşallah filmi ile bomba gibi geliyor
28 Kasım günü vizyone girmekte olan Hadi İnşallahın ikinci klibi Nil Karaibrahimgilden geldiği ortaya çıktı. Fulmin hiyakesine uygun olarak, yine Nil Karaibrahimgiin yaptığı çok önemli film ile aynı adı taşıyan şarkıya, stüdyoda bir de kilip çektiği ortay

28 Kasım günü vizyone girmekte olan Hadi İnşallahın ikinci klibi Nil Karaibrahimgilden geldiği ortaya çıktı. Fulmin hiyakesine uygun olarak, yine Nil Karaibrahimgiin yaptığı çok önemli film ile aynı adı taşıyan şarkıya, stüdyoda bir de kilip çektiği ortaya çıkntı.


Filmin hikayesine uygun olarak, yine Nil Karaibrahimgil’in yaptığı filmle aynı adı taşıyan şarkıya, stüdyoda bir de klip çekildi. Filmden görüntülerin eşlik ettiği klip dün yayına girdi. Çarşamba günü İstanbul galası yapılan 25 Film yapımı, yönetmenliğini Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği, başrollerinde Murat Boz, Büşra Pekin, Cezmi Baskın, Hülya gülşen, Müjde Uzman, Aydan Taş ve İdil Dizdar’ın paylaştığı filmin önceki akşam da İzmir galası gerçekleşti. İzmir Agora AVM’deki galaya halk yoğun ilgi gösterdi. Murat Boz ve büşra pekin’i yakından görmek isteyenler, gala mekanına akın etti. İzmir’de çekilen filmin galası oyuncular içinde heyecan yarattı.     

Bu haber toplam 2322 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim