• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 25 °C

Niran Ünsal Örtündü ŞOK ETTİ!

Niran Ünsal Örtündü ŞOK ETTİ!
Tesettüre giren ünlü oyuncu Niran Ünsal şok etti.Gelen eleştiriler sonrası ‘müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım’ diyerek sitemkari bir açıklamada bulundu.Niran Ünsal şok açıklamalarda gündemde bomba etkisi yarattı.

SİİRTAJANS.COM- Yaptığı başarılı albümlerle adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Niran Ünsal çok ilginç bir gelişmeye imza attı.Ünlü şarkıcı tesettüre girdi ve çok ilginç itiraflarda bulundu.Niran Ünsal gelen eleştirilere yönelik olarak ‘Müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım’ şok sözleriyle olay oldu ve gündeme bomba gibi düştü.

Müzik sektöründe iyi bir çıkış yakalayan ve çok iyi birde hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal tesettüre girdi sosyal medya sallandı. Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın Aysha dergisi için verdiği pozlar ve çarpıcı ilginç itiraflar magazin alemini derinden sarstı. Ünsal, sektöre de serzenişte bulundu. Ünlü şarkıcı "Bunları söylediğim için tu-kaka kadın oldum. Karşıma geçmişler benim geçmişimden söz ediyorlar şimdi. Belaltı vuruyorlar. Ben kimsenin geçmişini karıştırmıyorum. Müzik için soyunmayın diyorum. Müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım. Ben de geçmişte açık giyindim fakat iç çamaşırımla poz vermedim ve ben müzik için yapmadım bunu" diyerek sitem etti.

 

 

"BABASI MÜEZZİNMİŞ!

 

Dergiye verdiği röportajda zor bir çocukluk ve genç kızlık dönemi geçirdiğini söyleyen Ünsal, 17 yaşında anne olduğunu ve daha genç kızken çocuğunu kucağına aldığını anlattı. Ayrı anne babanın çocuğu olmanın zorluklarını anlatan Ünsal, ailesinden hafızlık yapanlar olduğunu babasının bir dönem Üsküdar Kuşlu Camii'nde müezzinlik yaptığını açıkladı.

 

 

TWITTER'DAN YORUMLAR

 

Niran Ünsal'ın kapanması sosyal medyada da birçok tartışmaya yol açtı. İşte o yorumlardan birkaçı...

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7669 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim