• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 12 °C

NUMAN KURTULMUŞ: ÖLÜ SAYISI 28

NUMAN KURTULMUŞ: ÖLÜ SAYISI 28
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ölü Sayısı'nın 28 olduğunu açıkladı. Numan Kurtulmuş'un açıklamasının detayları şöyle..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ölü Sayısı’nın 28 olduğunu açıkladı. Numan Kurtulmuş’un açıklamasının detayları şöyle..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş saldırıyı adice, şerefsizce olarak tanımladı. Vefat eden kişinin içinde askeri personelin yanı sıra sivillerinde olduğunu belirtti. "Saldırı bizide hedef alabilirdi ama asıl amaç bizi birbirimize düşürmek, hükümeti zor duruma düşürmektir" diyen Kurtulmuş, saldırıyla ilgili 2. saldırı iddialarının şüpheli bir paketin fünyeyle patlatılması sonucu ortaya çıkan bir ses olduğunu dile getirdi.

Uluslararası camiayı da yanımızda olmaya davet ediyoruz diyen Numan Kurtulmuş, "Kuru bir kınama mesajları bizi tatmin etmektedir. Olay Türkiye'nin varolma meselesidir. En yakın müttefiklerimizin teröre karşı aldığı tavrı son günlerde görüyoruz. Bir takım terör örgütleri iyidir bir takım terör örgütleri kötüdür diyerek duranlar bu küresel çetelerin ağlarına düşmekten kendilerini kurtaramayacaklardır.

NUMAN KURTULMUŞ: "Türkiye'yi hiç kimse terörle terbiye etmeye kalkmasın. Bunu başaramayacaklar. Bir takım grupların önümüzdeki günlerde provakasyonlar olabileceğini belirtiliyoruz. Halkımızı bu konuda sağduyulu olmaya çağırıyoruz."
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim