• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • Siirt 17 °C

Nur Bozardan Şoke Eden Gelişme

Nur Bozardan Şoke Eden Gelişme
Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olmakta olan stil ve tarz yarışmacısı bu tarz benim de elenmekte olan güzel yarışmacı Nur Bozar şimdi neler yapıyor? Nur Bozar ile ilgili iddia daha ortaya atıldı bu çok önemli gelişmeler
Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olmakta olan stil ve tarz yarışmacısı bu  tarz benim de elenmekte olan güzel yarışmacı Nur Bozar şimdi neler yapıyor? Nur Bozar ile ilgili iddia daha ortaya atıldı bu çok önemli gelişmeler gnüdemde çok konuşulacak. Nişanlı olduğu bilinmekte olan Bozarın ayrılma sebebi olarak nişanlısı gösterildiği ortaya çıktı.
 
 
Nur Bozar hakkında iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Yarışmanın en güçlü ve favori isimlerinden olan Nur Bozar tarışmayı bilerek bırakmış ve günlerce medya da konuşulmuştu.
İlk önce TV8 kanalında sunuculuk yapacağı iddia edilen güzelin sonra bir reklam yüzü olmak için ayrıldığı iddia edildi. Son iddia ise özel yaşantısı ile ilgili olduç. Nur'un arışma sonrasında nişanlısı ile sık sık vakit geçirdiği iddia edilirken akıllara  Nur, "acaba yarışmadan evlenmek için mi ayrıldı" sorusunu gündeme getirdi.
Yarışma sonrasında nişanlısı ile vakit geçiren Nur Bozar'ın şimdi ne yaptığını merak edenler için se bir haberimiz var. Nur'un kendisine gelen projeleri de değerlendirmeye aldığı gelen haberler arasında.
 
Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim