• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 21 °C

Nurgül Yeşilçay'a Dudak Uçuklatan Çılgın Teklif!

Nurgül Yeşilçay'a Dudak Uçuklatan Çılgın Teklif!
Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisiyle dillerden düşmeyen Nurgül Yeşilçay'a teklif yağıyor. Nurgül Yeşilçay, astronomik dizi ücretinin ardından Reklamcıların da gözdesi oldu. İspanyol mücevher firması çimen gözlü Oyuncuya dudak uçuklatan bir ücretle y

Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisiyle dillerden düşmeyen Nurgül Yeşilçay'a teklif yağıyor. Nurgül Yeşilçay, astronomik dizi ücretinin ardından Reklamcıların da gözdesi oldu. İspanyol mücevher firması çimen gözlü Oyuncuya dudak uçuklatan bir ücretle yani 2 milyon dolar teklif etti.  Nurgül Yeşilçay, astronomik dizi ücretinin ardından Reklamcıların da gözdesi oldu. İspanyol mücevher firması çimen gözlü Oyuncuya 2 milyon dolar teklif etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Art arda çektiği dizi ve sinema filmleriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, reklamcıların da gözdesi oldu. Rol aldığı diziden 140 bin liralık bölüm başı ücretiyle rekor kıran sanatçıya, bir İspanyol mücevher firması Ortadoğu yüzü olması için 2 milyon dolar teklif etti.Reklam filmi konusunda ince eleyip sık dokuyan Yeşilçay’ın teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim