• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

O Cesed İle İlgili Flaş Gelişme Paksoy Kardeşler...

O Cesed İle İlgili Flaş Gelişme Paksoy Kardeşler...
Beyoğlunda bir apartman boşlucunda çok sıcak dakikalar yaşanılmıştı. Bir apartman boşluğunda cesedi bulunmakta olan Nazlı Sinem Erköseoğlunun ölümüne ilişkin davada önemli gelişmeler yaşanıldı mahkeme, can ve mahmut emre paksoy kardeşlerin beraatine kara

Beyoğlunda bir apartman boşlucunda çok sıcak dakikalar yaşanılmıştı. Bir apartman boşluğunda  cesedi bulunmakta olan Nazlı Sinem Erköseoğlunun ölümüne ilişkin davada önemli gelişmeler yaşanıldı mahkeme, can ve mahmut emre paksoy kardeşlerin beraatine karar verdiği ortaya çıktı.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına tutuksuz sanıklar Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy ile Sinem Erköseoğlu'nun anne ve babası ile taraf avukatları katıldı. Sinem Erköseoğlu'nun annesi Ferah Kural, "Kızım bir cinayete kurban gitmiştir. Nedeni mahkemece araştırılmamıştır. Bugün için mahkeme beraat kararı verebilir ancak tanrının mahkemesinde beraat yoktur. Tanrıya havale ediyorum" dedi. Babası Ergun Erköseoğlu da, "Ben bu mahkeme ve sizlerin adaletli olduğuna inanmıyorum. Kafamda sürekli şüphelerle aşıyorum sizin bu şüpheleri gidermeniz gerekir" dedi.

Bu haber toplam 1207 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim