• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

O Dizi Yine Nefesleri Kesecek!

O Dizi Yine Nefesleri Kesecek!
TRT 1 ekranlarının çok büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen sevilen dizisi Yedi Güzel Adam yine çok iddialı bir bölümle bomba gibi geliyor.Yedi Güzel Adam gümbür gümbür geliyor.

TRT 1 ekranlarının çok büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen sevilen dizisi Yedi Güzel Adam yine çok iddialı bir bölümle bomba gibi geliyor.Yedi Güzel Adam gümbür gümbür geliyor.

Ekranlara geldiği günden bu yana çok iyi bir başarı grafiği ve çok iyi bir izleyici grafiği yakalayan Yedi Güzel Adam çok iddialı bir bölümle fırtınalar estirecek.

Yedi Güzel Adam yeni bölümüyle bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek. Saat 22.55'te başlayacak Yedi Güzel Adam 23. bölümde Hayriye öğrendiği haberle yıkılıyor. Hayriye gördüğü işkence nedeniyle bir daha anne olamayacağını öğreniyor.

1950'li yılların Kara Lisesi'nden yola çıkarak, 1970'li yılların Maraş'ına ve oradan günümüze kadar uzanan bir dönemin hikaye edildiği Yedi Güzel Adam 23. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızda öneme sahip yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi bu bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kitleyecek. Yedi Güzel Adam yeni bölümde Zehra Cahit'ten kopma noktasına gelir ancak öğrencileri için mücadelesinde vazgeçmeyecektir. Adnan'ın ise Zehra'yı elde etmek için çabaları devam etmektedir. TRT 1'in sevilen dizisi Yedi Güzel Adam 23. bölümüyle bu akşam saat 22.55'te ekrana gelecek.

Fuat Müdür'ün verdiği kan sayesinde Merve'nin hayatı kurtulur ancak Fuat Müdür'ün vicdan muhasebesi sürmektedir. Yedi Güzel Adam yeni bölümde Hayriye ise gördüğü işkence yüzünden asla anne olamayacağı gerçeğini öğrenir. Bu bilgi herkesi derinden yaralar. Öte yandan Cahit ile kopma noktasına gelen Zehra ise öğrencileri için mücadelesini sürdürür. Olayları iyi gözlemleyen Erdem, Cahit'i Zehra konusunda uyarır.

Adnan, bir yandan Maraş'ın bir an önce karışması için çalışırken, diğer yandan Zehra'yı elde etmenin peşine düşer. Zafer ve Kahraman gördükleri işkencenin ardından ilk kez karşılaşırlar. Hemen o anda sarılan iki dostun bu hareketi umutsuzluk içerisinde olan Kara Liselilere de umut olur.

Yedi Güzel Adam 23. bölümde Maraş artık eski Maraş değildir. İnsanlar geceleri neredeyse sokakta yürüyemez olmuşlardır. Süleyman öğretmeni vurmak üzere sokakta olan Selim karşısında Çalık'ı bulur. Silahına davranan Selim silahını ateşler!

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2874 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim