• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • Siirt 13 °C

O Dizide Şok Anlar ve Şok Sahneler Yaşandı!

O Dizide Şok Anlar ve Şok Sahneler Yaşandı!
STAR TV den TV 8 e transfer olan sevinle dizi Kaçak Gelinler’de yine çok ilginç gelişmeler yaşandı! Kaçak Gelinler deneyimli oyuncu kadrosu ve sürpriz bölümleriyle izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başardı.Kaçak Gelinlerde yaşanan adrenalin yine

STAR TV den TV 8 e transfer olan sevinle dizi Kaçak Gelinler’de yine çok ilginç gelişmeler yaşandı! Kaçak Gelinler deneyimli oyuncu kadrosu ve sürpriz bölümleriyle izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başardı.Kaçak Gelinlerde yaşanan adrenalin yine tavan yaptı!

Ekranlara geldiği günden bu yanan büyük bir tutku ve aşkla izlenilen dizi Kaçak Gelinler yine çok heyecanlı anlara sahne oldu! Kaçak Gelinler dizisinin bu hafta yayınlanan yenibölümünde oyuncu seçimleri var! Ayrıca Selim ile Şebnem gene birbirlerine girecekler. Bu seferki konuiş mi aşk mı daha önemli? Selim, Şebnem’in işini aşkının önüne koyduğunu söyleyerek ona kızacak! Şebnem’e gizemli birinden çiçek gelmesi ortalığı karıştıracak. Baklalım dizinin bu haftaki bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak?

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1127 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim