• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 18 °C

O Program İçin Kıyasıya Rekabet Başladı!

O Program İçin Kıyasıya Rekabet Başladı!
Bu Tarz Benim adlı moda şov programı paylaşılamıyor.Show TV ve TV8 o yarışma için kıyasıya bir mücadele içine girdi.Bu Tarz Benim için iki TV çok fena kapıştı.Bu Tarz Benim 1. Sezon finalinden sonra hangi kanalda ekranlara geleceği ise büyük bir merak kon

Bu Tarz Benim adlı moda şov programı paylaşılamıyor.Show TV ve TV8 o yarışma için kıyasıya bir mücadele içine girdi.Bu Tarz Benim için iki TV çok fena kapıştı.Bu Tarz Benim 1. Sezon finalinden sonra hangi kanalda ekranlara geleceği ise büyük bir merak konusu oldu.

Sevilen televizyon programı Bu Tarz Benim'de gelişmeler yaşanıyor ... Show TV eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırlamış olduğu yarışma programı TV8'e transfer olmuştu. Show TV idaresi sürpriz bir kararla 'Bu Tarz Benim'i benzer isim ve formatla yayınlanmayı sürdürecek. Bu gelişmeyle beraber yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil olacağı üzerine konuşuluyor. O ismin ünlü oyuncu Pınar Altuğ olduğu da gelen haberler arasında.

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak bulunduğu ve eğlencenin doruklara tırmandığı eleme gecesinde bu hafta pop müziğin kraliçesi var.  Bu hafta Bu Tarz Benim Final Gecesi'nin davetlisi Hande Yener! Seksi şarkıcı Yener, harikulade dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.Birincilik yolunda, hafta içinde en çok yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi, yarışa diğer yarışmacılardan bir adım önde başlayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim