• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Siirt 10 °C

O Ses Türkiye düelloları ile fırtına gibi esiyor!

O Ses Türkiye düelloları ile fırtına gibi esiyor!
SİİRTAJANS.COM-O Ses Türkiye düelloları ile fırtına gibi esiyor!En çok izlenen yarışma programı olan O Ses Türkiye'de yine bu akşam düello gecesi.Nefes kesecek düellolarla O Ses Türkiye bu akşamda ekrana kilitleyecek.

O Ses Türkiye ekranlarında heyecan devam ediyor. Takımlar kendi içinde elemelerini yapıyorlar. TV8 ekranlarında ise eğlence devam ediyor.Düellolar bu akşamda nefesleri kesecek izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Takımlarda kimler gidece kimler kalacak. Tüm bu sorular cevabını bulacak. O Ses Türkiye'de jüriler; Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, yine karar vermekte zorlanırken, jürilerin aralarındaki diyaloglar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

BU AKŞAM NELER OLACAK?

O Ses Türkiye bu hafta ise; yine birbirinden iddialı sesler yarışacak. Konser tadında gerçekleşecek olan düellolar, jüri üyelerini karar vermekte zorlarken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise büyük merak konusu.

 

Bu haber toplam 2689 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim