• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 10 °C

O Yıldız Futbolcu Aldığı Kararla Şok Etti!

O Yıldız Futbolcu Aldığı Kararla Şok Etti!
Dünyaca ünlü Fransız yıldız futbolcu Thierry Henry çok önemli bir karar için kolları sıvadı.Yıldız futbolcunun kariyeriyle ilgili almış olduğu karar çok büyük bir merak konusu oldu.Yıldız futbolcunun futbolcu bırakacağı iddia edildi. Thierry Henry futbol

Dünyaca ünlü Fransız yıldız futbolcu Thierry Henry çok önemli bir karar için kolları sıvadı.Yıldız futbolcunun kariyeriyle ilgili almış olduğu karar çok büyük bir merak konusu oldu.Yıldız futbolcunun futbolcu bırakacağı iddia edildi. Thierry Henry futbol kariyerine son noktayı koyacak.


1999-2007 yıllarında Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de ortaya koyduğu performansla efsaneleşen Henry, sosyal medya hesabı üzerinden futbolu bırakmaya karar verdiğini duyurdu. Son olarak Amerikan MLS ekiplerinden New York Red Bulls forması giyen 37 yaşındaki futbolcu, Londra'ya dönerek Sky Sports kanalında spor yorumculuğu yapacağını bildirdi. Henry kariyeri boyunca forma giydiği Monaco, Juventus, Arsenal, Barcelona, New York Red Bulls ve Fransız Milli Takımı'na da teşekkür etti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim