• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

O Yıldız Futbolcuya Hapis Şoku!

O Yıldız Futbolcuya Hapis Şoku!
Bursaspor 'da uzun yıllar forma giydikten sonra Galatasaray 'a transfer olan, sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamayıp Balıkesirspor'a imza atan Sercan Yıldırım ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım'a Burs

Bursaspor 'da uzun yıllar forma giydikten sonra Galatasaray 'a transfer olan, sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamayıp Balıkesirspor'a imza atan Sercan Yıldırım ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım'a Bursa'dan ödeme taahhüdünü yerine getirmediği iddiasıyla 3 ay hapis cezası çıktı. Süper Ligin golcüsüne hapis şoku. Sercan Yıldırım'a ait bulunan borcunu zamanında ödemediği gerekçesi ile Bursa 1. icra mahkemesi tarafında 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 


Spor Toto Süper Lig'de, Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım, borcundan dolayı hakkında verilen hapis cezası kararına ilişkin, "Hakkımda verildiği öne sürülen 3 ay hapis cezası kararı, haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı olayın devamıdır" dedi.Yıldırım, yaptığı açıklamada, güne bazı basın yayın organlarında yer alan "Sercan Yıldırım'a hapis şoku" başlıklı haberlerle başladığını söyledi.Bursa'da, ailesinin yaşadığı eve yaklaşık iki ay önce icra memurlarının geldiğini ve bazı eşyalara haciz işlemi yaptığını belirten Yıldırım, "Konuyla ilgili o dönem de bir açıklamada bulunmuştum. Söz konusu borç, Bursa'da geçmiş yıllarda ortak olarak açtığımız bir restorandan kaynaklanmıştı" diye konuştu.


Yıldırım, kendi adına, hiçbirinden haberi olmadan atılmış bazı imzaların söz konusu olduğunu vurguladı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim