• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • Siirt 21 °C

Olay Teknik Direktör Hikmet Karaman Çileden Çıktı! ‘Bu nasıl insanlık? Hayvanlar…

Olay Teknik Direktör Hikmet Karaman Çileden Çıktı! ‘Bu nasıl insanlık? Hayvanlar…
Olay teknik direktör Hikmet Karaman ile ilgili çok flaş bir gelişme yaşandı.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yaşanan Ankara katliamıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.Hikmet Karaman Ankara katliamında yaşamını yitiren

SİİRTAJANS.COM- Olay teknik direktör Hikmet Karaman ile ilgili çok flaş bir gelişme yaşandı.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yaşanan Ankara katliamıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.Hikmet Karaman Ankara katliamında yaşamını yitiren eski futbolcusu Umut Bulutûn babası ve yaşamını yitirenler için taziyelerini iletirken adeta çıldırdı.

Hikmet Karaman ‘Bu nasıl insanlık? Hayvanlar… açıklamasıyla spor gündemine bomba gibi düştü.

 

 

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, Akhisar Belediyespor maçı hazrılıkları öncesinde açıklamalarda bulunan ve Ankaragücü döneminde talebesi olan Umut Bulut'un beyefendi ve çalışkan bir Anadolu çocuğu olduğunu kaydeden Karaman, hayatını kaybeden babasına Allah'tan rahmet, kendisine de başsağlığı dileklerini iletti. Ankara'da yaşanan olayın acı verici olduğunu dile getiren Karaman şunları söyledi:

 

"Bu nasıl bir insanlıktır? İnsanlar mı hayvanlar mı? Hayvana bir şey öğretiyorsun yapıyor ve sadık kalmaya çalışıyor. Böyle bir insanlık böyle bir vahşet olabilir mi? Bir dönem İRA terör örgütü vardı. Bombalama yapmadan önce polis merkezini arayarak, '30 dakika sonra bomba patlayacak, bölgeyi boşaltın' diyordu. Bomba ondan sonra patlıyordu. Bir amaca hizmet ederken suçsuz insanları yönelik böyle bir olay olur mu? Yine Suriye'de vahşet derecesinde olaylar yaşanıyor. Bu nasıl Müslümanlıktır? Stratejik konumlardaki insanların bu terör olaylarına bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor. İnsanların birbirini öldürmesi kadar kötü bir şey yok. Günümüz dünyasında uzlaşılamayacak bir konu olamaz. Teröre karşı artık insanlık bir şey yapmıyor, yapamıyor. Ben artık Allah'tan teröre karşı bir mucize bekliyorum. Terörizmi destekleyenler bir şey yapmıyor. Terörün durmasını isteyenlerinde elinde bir şey gelmiyor. Bu gidişata bakarsanız dünyanın sonu geliyor."

 

"AKHİSAR KARŞISINDA HEDEFİMİZ 3 PUAN"

 

Ligde hafta sonu Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Karaman, "Alt sıralardaki takımlar puan alarak bize yaklaşıyor. Biz kendimizden eminiz. Ne yaptığımızı biliyoruz. İkinci yarıda bir takım şansızlıklar yaşadık. Bunlara rağmen ligi en iyi şekilde tamamlayarak kupada da iyi bir derece yapmak istiyoruz. Önceliğimiz, Akhisar deplasmanından 3 puan almak. Olmazsa beraberlik hedefliyoruz" dedi.(milliyet)

 

 

Hikmet Karaman

 

Hikmet Karaman (d. 9 Mart 1960, Tirebolu, Giresun), Türk teknik direktör.

 

Galatasaray'da teknik direktör Reinhard Saftig'in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

 

2006-2007 sezonunda MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapmıştır. 2007-2008 sezonunda ise Ankaraspor'un başına geçmiştir.

 

2010-2011 sezonunda Süper Lig'e yeni yükselen ve Hakan Kutlu tarafından çalıştırılan Manisaspor'da, sezonun ilk haftalarında alınan kötü sonuçlardan dolayı sezonun 4. haftasında Hakan Kutlu'nun görevine son verildi ve boşalan teknik direktörlük mevkiine Hikmet Karaman getirildi.[1] Hikmet Karaman'la Manisaspor başarılı bir sezon geçirdi ve dört büyüklerle oynanan karşılaşmaların birçoğunda galip gelmeyi başardı. Bu başarılı ortama rağmen 2011-12 sezonunun hazırlık döneminin ardından yardımcılar Reha Erginer ve Kazım Akgün'ün istifasından sonra Hikmet Karaman'da istifa ederek Manisaspor'dan ayrıldı.[2] Hikmet Karaman Manisaspor'dan ayrılmasının ardından Futbol Ateşi adlı programda yorumculuk yapmıştır. Gaziantepspor teknik direktörü Abdullah Ercan'ın istifasından sonra Gaziantepspor teknik direktörlüğüne getirilmiştir.[3]

 

4 Şubat 2013 tarihinde Gaziantepspor'la olan sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilmiştir. Ardından 6 Şubat 2013 günü Bursaspor'la anlaşmıştır. 8 Ağustos 2013 tarihinde UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Vojvodina'ya elenen Bursaspor, 9 Ağustos 2013 tarihinde teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı.[4] 2013-2014 sezonunda Kayseri Erciyesspor'a 21 Aralık 2013 tarihinde teknik direktör olmuştur.

 

11 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Özdilek'in ardından Çaykur Rizespor teknik direktörlüğüne getirilmiştir

 

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim