• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Ömür Gedik'in robotla sevişirim sözleri olay oldu!

Ömür Gedik'in robotla sevişirim sözleri olay oldu!
Ömür Gedik'in robotla sevişirim sözleri olay oldu! Şarkıcı ve Köşe yazarı Ömür Gedik katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti. Program sunucusunun sorduğu soru üzerine şok bir cevap veren Ömür Gedik herkesi ş

SİİRTAJANS.COM- Ömür Gedik'in Robot Fantazisi gündeme bomba gibi düştü !!  Şarkıcı ve Köşe yazarı Ömür Gedik katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti.  Program sunucusunun sorduğu soru üzerine şok bir cevap veren Ömür Gedik herkesi şaşırttı.Ömür Gedik CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu Keyfi' programına katılarak ilginç bir açıklama yaptı.

Siirt Ajans Şarkıcı ve Köşe yazarı Ömür Gedik katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti.  Program sunucusunun sorduğu soru üzerine şok bir cevap veren Ömür Gedik herkesi şaşırttı.Ömür Gedik CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu Keyfi' programına katılarak ilginç bir açıklama yaptı.

Ömür Gedik'in Robot Fantazisi gündeme bomba gibi düştü !!

Hakan Çelik, bir gazetede 'robotlarla cinsel yaşam' üzerine ova okuduğundan bahsetti ve Ömür Gedik'e insansı robotlarla beraber olup olamayacağını sordu.


"DAHA BİLE MUTLU OLABİLİRİM"

Ünlü şarkıcı ''Robotla beraber olurum'' dedi ve ekledi: "Programlarsam daha bile mesut

Bu haber toplam 6708 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim