• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Siirt 13 °C

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Siirt Belediyesini Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Siirt Belediyesini Ziyaret Etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Siirt’e geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na AK Parti MKYK üyesi Siirtli işadamı Ethem Sancak ve LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, DSİ 10.Bölge Müdürü Ali Gökyel eşlik etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ardından Siirt Belediyesini ziyaret etti. Bakan Eroğlu, Siirt Belediyesi şeref defterini imzaladı.  Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret eden Siirt Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Vekili Taşkın, Bakan Veysel Eroğlu’na Kayyum olarak göreve geldiği günden beri yapılan çalışmalar hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi aktardı. Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın’ın taleplerini geri çevirmeyen Bakan Eroğlu ilgili genel müdürlüklere talimatlar verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı konuşmada, kayyum belediyeleri öncesi memlekete hizmet götürülmüyordu. Vatandaşın parası bir şekilde başka yerlere aktarılıyordu buralarda hizmet yürümüyordu, ama şimdi bakın sokaklarımız çiçek gibi oldu, Siirt’imiz güzelleşiyor inşallah vereceğimiz destekler ile çok daha güzelleşecek. Siirt’te doğru düzgün park yoktu, parklar yapılmış, alt yapı çalışmaları yapılıp şebekeler yenileniyor. Bakan Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak estetiğe çok büyük bir önem veriyoruz. İnsanlarımız çevresine baktığı zaman gönlünün açılması lazım. Burada Siirt’in mimarisine uygun yapıların yapılması gerekir. Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak bizde Siirt’imizin emrindeyiz ne gerekiyorsa yapacağız. Yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı Siirt Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkürlerimi iletiyorum.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Siirt Belediyesine yaptığı ziyarette kendisine hain darbe girişiminde, o gece kahraman Siirt halkının göstermiş olduğu cesur tavrının yer aldığı 15 Temmuz Siirt Destanı adlı albümü takdim edildi.  Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından Bakan Eroğlu’na, Siirt’e has tiftik keçisinden yapılmış Siirt Battaniyesi hediye edildi.

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim