• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Öz Oğluyla Cinsel İlişkiye Girmeye Çalışan anneye 12 yıl Mapus!

Öz Oğluyla Cinsel İlişkiye Girmeye Çalışan anneye 12 yıl Mapus!
Öz Oğluyla Cinsel İlişkiye Girmeye Çalışan anneye 12 yıl Mapus! Zonguldak'ta Duyanları hayrete düşüren bir cinsel istismar olayı ortaya çıktı. 37 yaşındaki bir annenin 9 yaşındaki Özbe öz oğluna cinsel istismarda bulunan anneye 12 yıl hapis cezasına

Siirt Ajans Öz Oğluyla Cinsel İlişkiye Girmeye Çalışan anneye 12 yıl Mapus! Zonguldak'ta Duyanları hayrete düşüren bir cinsel istismar olayı ortaya çıktı. 37 yaşındaki bir annenin 9 yaşındaki Özbe öz oğluna cinsel istismarda bulunan anneye 12 yıl hapis cezasına çaptırldı ..

Zonguldak'ta 9 yaşında olan özbe öz oğlu A.G.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanarak tutuklanan 37 yaşındaki F.G. isimli kadın, 12 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tutuklandı.


Ev kadını olan F.G., ilkokul talebesi oğlu A.G.’ye ilk olarak geçtiğimiz yıl 12 Ağustos’ta evlerinde istismarda bulundu. F.G., iddiaya göre daha sonra oğluna iki kez daha cinsel istismar olayında bulunmuş.

Öz Oğluyla Cinsel İlişkiye Girmeye Çalışan anneye 12 yıl Mapus!

F.G., oğluyla yaşadığı bu iğrenç ovakayı telefonda bir yakınına söyledi.Daha sonra Yakınının jandarmaya ibar etmesi ile F.G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. F.G., ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak parmaklıklar ardına haps edildi.


Zonguldak 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşına çıkan F.G., jandarmada cinsel istismarda bulunduğu şeklinde vermiş olduğu ifadesini reddetti ve "Tamamen hayal ürünü" ifadesinikullandı.

Bu haber toplam 5746 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim