• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • Siirt 19 °C

Özge Ulusoy Yine Şaşırttı!

Özge Ulusoy Yine Şaşırttı!
Ünlü sunucu Özge Ulusoy iş adamı sevgilisi hacı Sabancı ile gittiği eğlence mekanında şok görüntülere sahne oldu.Ulusoy'un şok görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Özge Ulusoy bir dargın bir barışık bir ilişki yaşadığı ünlü iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden biaraya geldi.ünlü çift katıldıkları bir gecede tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Hacı Sabancı’yla Özge Ulusoy’un olay ilişkisi geçtiğimiz aylarda tekrar filizlenmiş ve ikili Sabancı ailesinin karşı çıkmasına rağmen ilişkilerine tekrar başlamıştı. Daha önce uzun süreli birliktelik yaşayan ikili Hacı Sabancı’nın tek bir telefon mesajıyla ilişkilerini sonlandırmıştı. Biten ilişki sonrası Özge Ulusoy, Hakan Baş’la bir birlikteliğe yelken açmıştı. Ancak ikili daha önce bitirdikleri aşka devam etme kararı aldı ve ilk kez önceki gece Karaköy’deki bir mekanda gazetecilerin objektiflerine yakalandılar.

 

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy (d. 28 Ekim 1982[3]; Ankara), Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi[4] ünlü profesyonel Türkmanken, balerin, sinema ve dizi oyuncusudur.
2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu olan Elite Model Look'a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı. Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajans'a kayıt oldu. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçilen ve bunun ardından Panama'da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı. 2007'de FOX TV'de yayınlanan Senin Uğrunadizisinde Rafet El Roman ile başrolde oynadı. Aynı yıl Uğurkan Erez Ajans'a geçti ve hâlen o ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Bu sırada modellik kariyerine önemli modacıların ve firmaların defileleriyle devam etti. Bunlar arasında ilk göze çarpan modacılardanYıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Özgür Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu; firmalardan ise Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols veMango bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1716 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim