• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Özgecan'ı nasıl katlettiğini anlattı!

Özgecan'ı nasıl katlettiğini anlattı!
Özgecan'ı nasıl katlettiğini anlattı!Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca katledilerek öldürülen Özgecan Aslan'ın katil zanlısının dehşete düşüren ifadeleri ortaya çıktı.

Özgecan'ı nasıl katlettiğini anlattı!Özgecan Aslan'ın tecavüze direndiği için yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.Tarsus'ta 3 gün önce kaybolan Özgecan'ın cesedi yakılmış olarak bulunmuştu.

Polise verilen ifadeler dehşeti açık ve net olarak ortaya koyuyor.Vahşi cinayetin detaylarına gelince:

Getirildikleri adliyede linç edilmek istenen ve yüzünde tecavüze kalkıştığı Özgecan'ın tırnak izleri bulunan Suphi A. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda, diğer 2 şüpheli ise Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.


ARKADAŞI İNİNCE TEK KALDI
Şüphelilerin ilk ifadeleri ve elde edilen delillere göre olay şöyle gelişti: Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin'deki evine gitmek için bir arkadaşıyla halen Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan cinayet şüphelisi şoför Suphi A.'nın minibüsüne bindi. Tarsus'ta oturan arkadaşı inince Özgecan minibüste tek yolcu kaldı. Şoför Suphi A. Mersin'e D-400 karayolundan gitmesi gerekirken güzergah değiştirerek Tarsus- Mersin Otoyolu doğru saptı.


MİNÜBÜSTE TECAVÜZE KALKIŞTI
Sürücünün güzergahını değiştirmesinden 'kaçırılıp başına kötü bir şey geleceğini' anlayınca tepki gösteren Özgecan, onunla tartıştı. Yola devam edip minibüsü tenha bir yerde durduran Suphi A.'nın tecavüze kalkıştığı Özgecan, yanında taşıdığı biber gazını sıkarak karşı koydu. Boğuşma sırasında Özgecan, Suphi A.'nın yüzüne tırnaklarını geçirip direndi. Şoför Suphi A., bıçağını çıkarıp Özgecan'a defalarca sapladı ardından araçta bulunan demir çubukla vurarak öldürdü.


DELİL KALMASIN DİYE ELLERİNİ KESTİ
Suphi A.'nın, bıçaklayarak öldürdüğü üniversiteli Özgecan Aslan'ın boğuşma sırasında yüzünü tırmalaması nedeniyle, tırnaklarının arasında DNA örneğinin kalmaması için her iki elini de bileklerinden kesip kollarından ayırdıktan sonra yaktığı ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede Özgecan'ın cesedinin yanında bulunan iki elinin de büyük oranda yandığı belirlendi. Sorgu sırasında, 'Özgecan'ın ellerini neden kestin?' sorusuna soğukkanlı yanıt veren Suphi A., "Boğuşma sırasında yüzüme tırnaklarını geçirdi. Ben de tırnaklarının arasında DNA örneğim kalmasın diye kestim" yanıtını verdi.

MERSİN'DEN YAKILAN CESEDİYLE TARSUS'A GELDİ
Suphi A., Özgecan'ı öldürdükten sonra cesediyle birlikte Tarsus'a dönüp babası Necmettin A. ve arkadaşı Fatih G.'den yardım istedi. Onlar da gelince birlikte Özgecan'ın cesedi ortadan kaldırmak için benzin alıp ormanlık bölgeye götürüp, Cinderesi'nde yaktı. Tarsuslu varlıklı bir aileden olan Necmettin A.'nın kuyumcu olduğu, işleri bozulup iflas edince şoförlük yaptığı, kaçakçılık suçundan sabıkalı olduğu ve bir süre önce trafik kazasına karıştığı belirtildi.ak öldürülen Özgecan'ın tecavüze uğramamak için direnirken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

kaynak:turkiyegazetesi.com.tr

Bu haber toplam 5365 defa okunmuştur
Yorumlar
mehmet
16 Şubat 2015 Pazartesi 22:28
22:28
işte faşistlik bu ülkesini seven insanları ayırmaksızın din dil milet ayrımı yapmadan seven insan katil olmaz
88.253.231.109
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim