• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Özgü Namal'dan Bomba Çocuk Gelişmesi

Özgü Namal'dan Bomba Çocuk Gelişmesi
Yetenek Sizsiniz Türkiyenin çok başarılı JÜri üyesi olan Özgü Namal, geçen günlerde Yetenek Sizsiniz Türkiye çekimlerinin ardından bebek alışverişi yaptığı ortaya çıktı. Özgü Namal bu gelişme ile çevresinde çok geniş bir yankı uyandırdı.Güzelliği ile dill

Yetenek Sizsiniz Türkiyenin çok başarılı JÜri üyesi olan Özgü Namal, geçen günlerde Yetenek Sizsiniz Türkiye çekimlerinin ardından bebek alışverişi yaptığı ortaya çıktı. Özgü Namal bu gelişme ile çevresinde çok geniş bir yankı uyandırdı.Güzelliği ile dillere peseng  olan süper isim Özgü Namal evlenmeden çocuk yapma süzpiri ile çevresinde çok geniş bir yankı uyandırdı.

Özgü Namal'ın bebek beklediği Ahmet Serdar Oral'ın daha önce 2 kez evlendiği ve biri yetişkin 3 çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.
ADI NEFES OLACAK

Namal'ın evlenmeyi düşünmediği Oral'ın nefes terapisiyle ilgilendiği için de doğacak oğluna Nefes adını vereceği gündeme gelmişti.
BEBEK ALIŞVERİŞİ

Evlenmeden çocuk yapma sürpriziyle yakın çevresini şaşırtan Namal, geçen günlerde hem jüri koltuğunda oturduğu Yetenek Sizsiniz çekimlerinden çıkışta, hem de bebek alışverişi yaptığı Zorlu'da görüntülendi.
KEYFİ YERİNDE

Üç çocuğuyla ilgilenmediği öne sürülen sevgilisiyle henüz görüntü vermeyen Namal'ın kameraları görünce kahkaha atması dikkat çekti.

Kaynak:Ensonhaber.com

Bu haber toplam 1967 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim