• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 21 °C

Paramparça dizisi 8.bölüm yine ekranlara kilitleyecek!

Paramparça dizisi 8.bölüm yine ekranlara kilitleyecek!
Paramparça dizisi 8.bölüm yine ekranlara kilitleyecek!!Pazartesi günü izleyenleri ekrana kilitleyen Paramparça dizisinin 8.bölümü için nefesler tutuldu ve dizinin 8.bölümü merakla bekleniyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde ipler iyice gerilmişti.8.bölümün fragmanı yayınlandı ve bölüm ile alakalı ipuçlarıda ortaya çıkmış oldu.

Son bölüm finalinde yalıda Rahmi’nin Gülseren’in kolyesini Erkan’ın cebinde bulduğunu söylemesiyle Cansu, Hazal, Cihan ve Gülseren bambaşka bir şokun içine sürüklendiler.
 
Dilara’nın düzenlediği yemeğin, sırf kendisini küçük düşürmek ve çocuklarının önünde suçlamak olduğunu anlayan Gülseren, “Hayat Adil değil Dilara, benim size gücüm yetmez!”diyerek yalıdan ayrılacak, yaşananlar Cihan ile Dilara’nın ilişkisini iyice çıkmaza sokacak.
 
Bir yandan babası, diğer yandan karısı tarafından üzerinde kurulan baskılar sonucu geri dönülmez kararlar vermek zorunda kalan Cihan, Dilara’ya rest çekecek.
 
Dilara, Cihan’ın kendisinden boşanmak istemesinin sebebi olarak gördüğü Gülseren’e öldürücü bir darbe indirmeye karar verir ve harekete geçer.
Her şeyini kaybettiğini düşünen Gülseren’se hayattan umudunu kesmiştir. Bir yandan yemekte yaşadıkları, diğer yandan görümcesi Keriman ve kızı Hazal’ın sözleri beyninde yankılanmaktadır. Bütün bu olayların etkisiyle kendini kaybeden Gülseren esas şoku gözünü açtığında başucunda bekleyen kişiyi gördüğünde yaşar.

Bu haber toplam 4312 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim