• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Siirt 9 °C

Paramparça Reytingleri Paramparça Etti!

Paramparça Reytingleri Paramparça Etti!
STAR TV ekranlarının çiçeği burnunda yepyeni dizisi Paramparça yine çok iddialı bir bölüm için kolları sıvadı.Paramparça henüz ilk bölümde reytingleri adeta paramparça etmişti.Paramparça 4. Bölümle yine çok iddialı bir şekilde geliyor.

STAR TV ekranlarının çiçeği burnunda yepyeni dizisi Paramparça yine çok iddialı  bir bölüm için kolları sıvadı.Paramparça henüz ilk bölümde reytingleri adeta paramparça etmişti.Paramparça 4. Bölümle yine çok iddialı bir şekilde geliyor.

Başrollerini güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve yakışıklı aktör Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Paramparç.a 4. Bölüme izleyici ile buluşuyor.Paramparça’da karışına iki aile arasında bebek vakası diziye damga vurdu. Dilara’nın hiç kimseye haber vermeden Hazal’ı okuldan alıp alışverişe götürmesi Gülseren’i çileden çıkartır. Dilara’ya hesap sormak için Gürpınar Ailesi’nin kapısına dayanan Gülseren  Cihan dahil herkese meydan okur.

  

Son yaşananların ardından sabrı iyice taşan Cihan, Dilara ile boşanmak için harekete geçer. Cihan bunun için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Fakat bu, düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

Cihan yıllar sonra ortaya çıkan babası Rahmi’nin gelişinden hiç hoşnut değildir. Rahmi oğluna karşı gelini Dilara ile ortak hareket eder. Amaçları Hazal’ı Gülseren’in elinden almaktır.

Cihan’ın yeni işine ortak olmak isteyen Alper ise çok riskli bir hamle yapmaya karar verir.

Yaşananlar Cansu’yu mutsuz ederken Hazal, hep arzu ettiği zenginliğe yaklaşmış olduğu için mutludur.  Bir an önce Gürpınar Ailesi’nin yanına gitmeye kararlı olan Hazal herkesin yüreğini ağzına getirecek bir oyun oynar.

Öte yandan Keriman’ın Hazal için yaptığı pazarlık herkesi çok şaşırtacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim