• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 14 °C

Paramparça yine rakiplerini ezdi geçti!

Paramparça yine rakiplerini ezdi geçti!
STAR TV ekranlarında yayınlanan dizi Paramparça yine reytingleri alt üst ederek rakiplerini ezdi geçti.başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça", en çok izlenen dizi olarak zirveye yerleşti.

Endemol'ün Türkiye'de yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça", duygu ve coşku dolu sahneleriyle milyonları ekrana kilitledi.

12,27 RATİNGLE ZİRVEDE TEK BAŞINA!

Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 12,27 rating ve yüzde 26,69 izlenme hissesi ile son dönemin en yüksek ratingine ulaştı. Paramparça; Tüm kişilerde de yüzde 11,39 reyting, yüzde 26,33 izlenme hissesi, A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 10,24 reyting ve yüzde 23,98 izlenme hissesi, ile milyonları ekran başına kilitledi ve günün en çok izlenen programı oldu.

'IN VURULMA ANI ŞOK ETTİ!

Paramparça'nın 11. kısmına iki önemli vaka damgasını vurdu. Dilara ve Alper'in herkesden sakladıkları büyük sırları ortaya çıktı. Cihan, Alper'in, karısı Dilara'nın kardeşi olduğunu öğrenince inanmakta zorlandı. Şirket yönetim kurulundan çıkartılan Alper ise öfkeyle gittiği restoranın önünde Cihan'ın üzerine yürüdü. Kavgada Alper'in elindeki tabancanın ateş alması sonucu Cihan'ın vurulduğu anlar ise milyonları soluksuz bıraktı. Yanıt bekleyen sualler için "Paramparça" hayranları Pazartesi gününü şimdiden iple çekiyor.

PAZARTESİ AKŞAMI STAR TV'DE

Farklı vakitlerde yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin bölünmez bağlarla birbirlerine bağlanmasını ele alan, sezonun en iddialı dizisi Paramparça, her Pazartesi günü saat 20:30'da Star TV'de

 

Bu haber toplam 1723 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim